2019-05-13

Välkommen till JWHF Style Challenge – bloggen!

Denna blogg är en efterlängtad förlängning på vår garderobsutmaning #JWHFStyleChallenge som började på Instagram hösten 2018. Vi startade JWHF Style Challenge för vi ville hylla glädjen till mode och inspirera varandra att testa nya kombinationer och looks i sin egen garderob. Med varje Style Challenge-vecka har utmaningen växt och vilken modeshow det blivit!

Det är helt enkelt dags att utveckla JWHF Style Challenge för ännu mer glädje och stil-inspiration! Här på bloggen kommer vi bjuda in olika gästbloggare som, precis som i utmaningen på Instagram, kommer att utgå från ett gäng givna teman:

Välkomna – nu kör vi!

Vill du också gästblogga här? Mejla oss på JWHFstylechallenge@justwannahavefun.se

12
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Alltså SÅÅÅ roligt!!! Vilket upplägg! Älskar detta!

jwhfstylechallengebloggen

Vad kul att du gillar <3

jwhfstylechallengebloggen

Underbar pepp! Tack! /Marie

Så så så braaaaaaaaaaa!
Heja er!

Anna L

Ser fram emot detta! Känns som ett smart upplägg.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.