Om JWHF

 

Just Wanna Have Fun - en digital oas full av färg

 

Just Wanna Have Fun är en digital oas full av färg, personlighet och livsbejakande. Grundad i en övertygelse om att livet visserligen är komplicerat men precis lika härligt. Här vill vi inspirera och uppmana till det skeva, personliga och modiga inom allt från inredning, mode, personporträtt, till vad du serverar till kvällsmat. JWHF är en färgstark, självständig och orädd värld där hela vardagens känsloregister får plats tillsammans med vilda drömmar. Hit kommer man för att hämta inspiration men också kraft, gemenskap och igenkänning. Här värvas det lätta och okonstlade, det roliga med det intensiva. Vi vill inspirera varje person till att hitta sin egen röst, att våga bejaka det skeva och personliga. Vi hittar inspiration i precis vad som helst; musik, filmer, resor och inte minst i människor. Hela tiden med hjärtat och magkänslan i fokus.

JWHF består av ett gäng härliga bloggare – alla med en passion för det färgstarka och härliga i livet. Vår devis är att desto fler, desto bättre. Så varje vecka bjuder vi in gästkrönikörer som delar med sig av sitt perspektiv av livet. Vi älskar personliga historier och vill bejaka livets alla nyanser.  

Första sidan uppdateras kontinuerligt med redaktionellt innehåll och fylls till bredden med härligt, ärligt och upplyftande material.

Vill du vara en del av JWHF? Läs mer här. 

 

Följ oss gärna även på:

Instagram: @justwannahavefun.se
Facebook: Just Wanna Have Fun