2021-04-26

Gör om gör rätt

När vi flyttade in ville jag fixa allt på en gång. Ville liksom att hemmet skulle va helt klart innan bebisen kom. Blev såklart inte klara och är fortfarande inte klara. I helgen började vi göra om i vardagsrummet. Var inte alls nöjda med tavelväggen så plockade ner och började om. Den är inte färdig än men hittills är vi mycket nöjda!

Vi är däremot inte nöjda med soffbordet. Det är snyggt och passar in i inredningen men det är inte lämpligt för inte småbarn. Liana slår sig på det exakt hela tiden. Efter ha velat fram och tillbaka om vi ska byta ut det bestämde vi oss för att det får bli så nu idag när hon slog läppen blodig. Har du inte småbarn (eller om du har väldigt väluppfostrade småbarn hehe) och är intresserad får du gärna skicka ett mejl till jessica@jessicahallback.se. Det är köpt på auktion och jag kan tänka mig att sälja det för 1800kr. Svintungt så man behöver va minst två starka!

Och när jag ändå håller på så kanske vi vill sälja mattan. Tycker den är megafin men den gör sig liksom inte i något av rummen. Också köpt på auktion, är handknuten och 298 X 211 cm stor. 2500kr vill jag ha för den. Både soffbordet och mattan hämtas i centrala Malmö.

Fortsättning följer! Vi har faktiskt bara bott i lägenheten i 7 månader, tar ju ett tag att lära känna varje vrå.

20

Kommentera

L

Finns mattan kvar? Kan jag maila dig isf?!

jessicahallback

Ja! Mejla!

L

Wohoo! Haha, men var hittar jag din mailadress? 🙂

jessicahallback

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.