2021-04-20

Drömmer om friterat

Fått lite skrivkramp. Kanske för att jag varit utomhus i solen nästan hela dagarna. Kanske för att JWHF ska lägga ner och jag inte vet vad jag ska göra med bloggen efter det. Kanske för att jag haft mycket jobb att göra. När jag har mycket som händer i livet händer det också mycket i mina drömmar. Är superbra på att drömma kreativt. Några av er kanske minns när jag drömde att jag var gravid med mozarellasticks? Eller den när jag upptäckte att alla åt bebisar inrullade i deg när de trodde de åt vårrullar?

I natt drömde jag att mina bröst inte bara kunde göra mjölk. De kunde dessutom fixa pommes. Jag var inte ensam om det – fler kunde men inte lika mycket som mig. Vaknar alltid lika fascinerad över vad min hjärna kan sätta ihop. Undrar också varför jag drömmer så knäppt.

Så här säger vårdguiden om drömmar: ”Drömmar är sammansatta minnen och sådant som vi varit med om både förut och alldeles nyligen. Drömmar berättar det du varit med om, men kan inte säga något säkert om framtiden.”

Kanske inte så konstigt att drömma om bröst och mat eftersom stora delar av mitt liv handlar om det. Men varför drömmer jag bara om friterad mat?! Är jag hungrig? Kan någon hjälpa mig att tyda dessa matdrömmar? 😄

26

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.