2021-04-06

Framtida planer

Den här bilden tog Liana när vädret var fantastiskt och alla va friska 👆🏻 sen kom snö, förkylningar och vår första prövning med två småbarn. För att orka med livet så tänker på hur härligt det kommer bli när alla är friska igen, hur mycket jag kommer uppskatta det.

Fick en sån bra kommentar om hur en kan överleva intensiva perioder med småbarn: gör listor på vad en vill göra när det lugnat ner sig. Mina listor är alltid megalånga men tänker mest på två saker just nu:

– Dj:a! Under hela slutfasen av förlossningen låg jag med hörlurarna tryckta mot öronen med mina favoritlåtar på högsta volym. Det hjälpte mig så enormt mycket. Njöt speciellt mycket när ”Young, Wild and free” med Snoop dogg och Wiz Khalifa spelades. Ironin i det när jag pushade ut fjärde barnet. Även fast jag faktiskt fortfarande känner mig ung och galen. Var också kul när Hard Knock Life med Jay-Z spelades 😅 Älskar när livet har ett soundtrack, precis som i en film. Älskar också att ge andras liv ett soundtrack i form av att dj:a. Jag och Ramón har börjat med en lista av låtar vi vill spela nästa gång vi får äran. Ser fram emot det så mycket!

Ser du hörlurarna? 😃

– Göra finare hemma! Är så trött på vitt och vill måla lägenheten i massa härliga färger. Vill till exempel ha ett helt vinrött kök. Inspireras väldigt mycket av kontot @dustypinkdeco just nu, älskar deras fantastiska inredning och följer deras flytt från Danmark till Göteborg med stor spänning. Här är två bilder jag sparat från Instagram:

Med det sagt så ska jag försöka lägga ifrån mig bebisen för att gå och kissa, om det inte funkar så ska jag kissa med bebisen i famnen. Det säger allt om mitt oglamorösa liv just nu 😅

42

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.