2020-11-20

En olycka kommer sällan ensam

Även om jag är sliten och jättetrött så känner jag mig så oerhört nöjd med livet. Vi tog helt rätt beslut när vi valde att flytta till Malmö. Håller med min 13-åring som sa att vår familj är bättre här, vi har uppgraderat oss. Visst bråkar vi om disk, läxor och andra saker men jag upplever en större harmoni just nu.

Känner mig också nöjd jobbmässigt. Saker flyter verkligen på just nu och jag är inblandad i fler roliga saker än jag någonsin kunde drömma om. Efter tre veckor i stan. Hoppas att nästa år blir bättre än 2020 och famlandet i coronadimman.

Efter tre veckor och har jag dessutom lärt känna flera fantastiska människor. Utomhusfikor och onlinemöten underlättar livet nu. Finns så mycket personer här som jag vill lära känna mer men tiden finns inte riktigt till. Just nu är fokus 1 jobb, fokus 2 få ordning lägenheten och 3 ha en fungerande familj. Ska försöka att inte ha för bråttom, alla människor finns ju kvar.

Och så sist i dagens blogginlägg: lägenheten. Den börjar se beboelig ut på fler ställen men igår hade vi någon slags otursdag. Undrar om universum vill säga oss något? Har vi haft det FÖR bra? 😅 först rasade en hylla ner i mitt huvud så jag ramlade av stegpallen jag stod på. Gjorde så jävla ont. Mest i huvudet. Senare på dagen blåste vinden upp ett fönster i matrummet och fönsterrutan kraschade. Har inte rört det fönstret sen vi flyttade in och trodde det var stängt ordentligt.. men icke. Tur i oturen så gick fönstret bara sönder på utsidan.

På tal om otur så sägs det ju att en olycka sällan kommer ensam och oftast tre. Så här kommer tredje och förhoppningsvis sista nu på ett tag. I natt när jag skulle göra vällingen så tappade jag locket till glasburken som vi har vällingen i. Den gick sönder i tre bitar.

Idag vill jag att saker ska flyta lite smidigare tack. Har gett mig själv ledig från jobb vid lunch. Ska bli skönt att kunna fokusera på lägenhet och vila i helgen.

31

Kommentera

Johanna

När en pepparkaka går sönder i tre bitar får man önska sig något så jag tror att när locket gick sönder var det livet som sa att det vänder nu 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.