2020-10-15

Outfits för gravida

Tycker det är så sjukt svårt att hitta inspiration till outfits för en kropp som gror bebis. Speciellt nu på vintern. För under sommaren upplever i alla fall jag det både lättare att hitta inspiration och att klä sig.

Började få lite panik redan i våras när jag upptäckte att jag var gravid och skulle va som mest gravid under vintern. Vill inte lägga en förmögenhet på kläder som bara ska användas en kort tid och inte heller känna mig ful en hel vinter. Förra graviditeten letade jag i secondhandbutiker men hittade noll, även om moder för gravida blivit 1000 gånger bättre så har jag svårt att se något jag verkligen gillar.

En nöt att knäcka med andra ord. Och nu tycker jag faktiskt att jag knäckt den för min del i alla fall. Och kanske någon annan gravid med klädpanik finner inspiration i det. Vi får se! Klicka på hjärtat längst ner om du gillar så vet jag om jag ska visa fler outfits under vintern ☺️

Så här har jag tänkt: börja med bekväm bas. En bas går att omvandla till massor av outfits. Så här ser min ut:

Det är gravidleggings från Asos och en ribbad halvpolo från Bershka som jag bara hann fota tre outfits med idag. Inte lätt i ett halvmörkt rum med bebis och mobilkamera 😁 men varsågoda:

All black med omlottklänning från danska Boii. Den här klänningen kommer jag kunna använda och amma i när bebis är född.

Här med årets trendplagg från H&M.

Och sist men inte minst med en loppisfyndad fiskartröja som matchar med Lianas outfit från A Second Love Affair.

Blev väldigt lite färg i dessa outfits. Speciellt eftersom jag har gått runt och deklarerat att jag vill se ut som en karneval hela sommaren. Men gissar att jag är färgad av hösten såklart och så gör den växande magen att jag känner mig som en julkula med för mycket färg. Jag gillar inte när magen får massa uppmärksamhet även om jag såklart älskar det som växer i den.

48

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.