2020-06-19

Dans på Big Slap i Malmö

Big Slap i Malmö 2017. Herre gud vad det är roligt att dansa.
Jag och Jens är inte ute och ”roar” oss så ofta, tvärt om försöker vi undvika det. MEN NÄR DET BJUDS PÅ DANS då kan jag inte hålla mig borta. Det är enda gången jag uppskattar en stor folkmassa. Man ska ju ingenstans mer än in i den sen ska man stå där och hoppa, känna sig som en ungdom, skapa kaos.

Hade det inte varit för att Jens jobbat med house-artister hade jag nog aldrig börjat lyssna på house över huvudtaget. Jag är lat, inte någon musikäventyrare precis, fastnar lätt i samma spår, bokstavligt talat. Men gud vad roligt det är på en housespelning. Jag kan dansa hela natten.

Ungdomar

Obligatorisk ”bild med kändis”

Jag, mitt i allt det roliga

Nöjda och trötta

Hahah jag ser så jävla glad ut här.

 

Denna tog jag med hem.

 

PS
Har även dansat på andra ställen, och bloggat om det, nedan:

Dansade till Swedish House Mafia på Madison Square Garden, 2011


Här dansade jag i Amsterdam, 2016


Här dansade jag i Stockholm, 2019

….och här kan ni se mer om omslagen Jens gjort

8

Kommentera

Jag vill också dansa med er!!

jennybrandtgronberg

Efter coronan

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.