2020-06-07

Mina bästa inredningsideér har utförts mitt i natten

Innan jag fick barn var jag en riktig nattuggla. Mina bästa inredningsideér har utförts mitt i natten. Med barnen har jag dock blivit trött, tröttare, tröttast och går sällan och lägger mig efter 22. Men i takt med att de blir större så böjar nattugglan komma tillbaka. Viola är 15 och vill gärna vara ute sent och igår var en sån kväll, så jag hade anledning att vara uppe, fick feeling och möblerade om.
Egentligen ska vi dra ner flera lager av tapet i det här rummet och sätta nya lister och sånt grundarbete. MEN SKIT SAMMA, nu dekorerar jag först, så tar vi det tråkiga senare.

Skåpen på väggen heter Eket och kommer från Ikea. I dem ska vi ha glas, skålar, bestick och servetter och sånt som kan behövas på matbordet.

Hoppas att kaktusarna trivs och att det inte är för mörkt för dem i den hörnan.
Tavlan ovanför hängde precis här , fotografierna är mina egna och firren är från Kallax Gårdsbutiks vintagehörna

Vårt hus är från 40 talet och har ont om eluttag därför har vi dragit en sladd från källaren med el, som ni ser på bilden.

Ljusttakar med ansikten från OHAH! De bruna är från Åhlens.

Böcker och annat nödvändigt.
Follow my blog with Bloglovin

8

Kommentera

Jenny

Hej! Jättefint. Får jag fråga vilken väggfärgen är?

jennybrandtgronberg

Hej Ja såklart. den heter ”Vintage” och kommer härifrån https://byta-yta.se/webshop

åh jag längtar också efter att få bli nattuggla igen 💛

jennybrandtgronberg

Ja det e så mysigt då.

och fint runt er som vanligt!

Veronika

Super-fint. Jag älskar också att möblera om i huset, men det driver Dave alldeles tokig. Han tycker om när ingenting förändras i år och dar. Jag blir däremot rastlös och förändringar i inredningen här hemma gör mig glad och uppfriskad i humöret.

Ha en underbar sommar & hälsa Jens så gott ifrån mig. ❤️

Therese

Sååå inspirerande! Tack för detta 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.