2020-06-04

Jenny o Jens vardagsrum

För ungefär ett år sedan fotograferade jag vårt hem för tidningen Plaza tillsammans med Christin.  Kör en lite repris av jobbet här. Först ut är vardagsrummet.

Det är så härligt med städat hem. Tyvärr varar det inte så länge, inför denna fotografering hade jag skurat och putsat, hängt om tavlor och fluffat. Christin kom med blommor och fixade det hela picture perfect.

Soffan har jag köpt via Blocket. Det är en vintage Ikea soffa med ullklädsel. Älskar den och lyllo mig för jag har nämligen två. Tavlan har min pappa köpt på loppis, han tycker att porträttet liknar mig och jag sitter faktiskt ofta just så med armen över stolsryggen. 

Det blå skåpet är också från Ikea, dock nytt.
Skulpturen ovanpå är från Agnes Vi på Ön. Lampor från the Sofa Store, matta från Ilva. Resten loppis/blocket.

8

Kommentera

Sjukt fint ni har det! Jag vill se mer!

jennybrandtgronberg

Tack!
Man blir ju lätt hemmablind.
=)

Veronika

Kära Jenny,

För det första så är jag inte alls förvånad att se dessa vackra bilder, för att som vanligt, som jag många gånger skrivit till Jens, är din smak ypperlig, Jenny. Jag gillar varenda liten detalj; allt ifrån möbler, prylar och småsaker, tavlor och hur du har satt ihop allting så harmoniskt. Du är verkligen begåvad.

Önskar er en härlig sommar.

Ps: Jag hoppas att vi en dag får chansen att träffas face to face, inte bara sk virtuellt.

Oh så färgglatt =D

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.