2020-05-25

Julia Childs avsnitt av The French Chef – gratis denna vecka på bl.a Youtube

Äntligen har jag hittat något jag vill se på TV.
Bostons lokala TVstation WGBH kör ”Julia Child vecka”. Ett avsnitt av TVkockens ”The French Chef” går att ses gratis en gång om dagen på deras kanaler. Jag kommer kolla på Youtube 

”Boston’s public television station, the original home of Julia Child, knows how to celebrate their homegrown hero. WGBH originally aired The French Chef when it began in 1963, and now they’re declaring next week “Julia Child Week” and airing original episodes and much more on their website, as well as their YouTubeFacebook and Twitch channels.”

När jag var liten hade jag ingen aning om att Julia fanns på riktigt. Jag trodde att hon var en karaktär skapad av Dan Aykroyd i Saturday Night Live. Pga sketchen ovan.

4

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.