2020-02-29

Dagens to do list

Så blev det lördag ännu en gång. Tillskillnad från andra lördagar har vi en plan idag. Nämligen att lyssna oss igenom denna vägg. Jag tror jag börjar direkt med Lapp Lisa, sen tvärs upp mot taket till Salt n Pepa. Etersom vi har två Barbera tar jag en av dem som nr. 3, följt av Chaka och Neneh. Vid den tiden är det nog hög tid för lunch, det blir hamburgare med Cher. Eftermiddagen fyller vi med resten. Även om Jens är den stora musikälskaren här hemma så kommer Jens vara rastlös ungefär här och eventuellt tar vi en break med en tur till skogen och kanske halkar vi in på Spotify. På tal om Spotify så har Jens satt samman årets första JENNYOJENS spellista.
Den hittar ni här!

Ganska säker på att den innehåller ett par låtar ni aldrig förr hört. Så om ni känner er fast i ett musikspår och vill testa något nytt är denna listan något för dig!

7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.