2020-01-21

Kurs och free shipping och sånt

Hej!
Denna veckan går jag en kurs i webshop-skillz. Kursen pratar om AOV, ROI, CRO. Ska bli spännande att fatta vad det ens är. För att hålla fokus så har jag satt på kaffe, tagit på mig raggsockor för att hålla värmen och stängt av alla notiser på telefonen och datorn. Efter att kursen är slut ska jag belöna mig själv med ett avsnitt av Messiah, som iofs inte e så himla bra men innehåller massa vackra människor att titta på samt hebreiska och arabiska att lyssna på så helt ok underhållning.

Hur som helst så kör jag även fri frakt på våra ordrar idag. Använd koden FREEFORME för fri fakt idag.

OBS detta inlägg innehåller annonslänkar till JENNYOJENS , ett företag som jag har tillsammans med min man Jens Brandt Grönberg.

 

10

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.