2019-12-01

En titt hos Manér

Här följer en bildkavalkad av butiken Manér i Malmö.

Kvällen då Beyond Us öppnade var Manér på plats och visade sina skräddade kläder. Min svärmor Christin som är utbildad i skrädderi och tillskärning i Malmö och Köpenhamn fastnade för dessa stiliga plagg och Adrian som är en av delägarna bjöd över henne till ateljen, jag följde med med kameran.

”The MANÉR concept store is located in Malmö, Sweden. You find our unique store and studio with manufacturing in front of your eyes at Södra Förstadsgatan 2. See opening hours below.

The store is inspired by a “chefs table restaurant” with a direct view of the tailoring and manufacturing process of store made garments and also a variety of selected brands. The brands we carry stand for the same belief as ours and are all high quality products, made in Sweden. We’ll help you to find a style that fits just right and that will express what’s uniquely you!”

Jama Warsame visade oss runt och tipsade om följvärda konton på instagram.

Jeansbrallor in the making

Jag vill så gärna ha denna dräkt i röd manchester, den hade passat mig så fint när jag är ute på mina Kreativ Struktur uppdrag. Jag har ju praktiserat Marie Kondo metoden nu i ett år och insett att om man ska kunna ha så få plagg som jag vill, så måste jag börja köpa bättre kvalité. Dvs INTE fast fashion.

Min drömgarderob är av samma princip som tex Batmans klädkammare, alltså likadana kläder fast i flera upplagor.
Detta är målet:
10 trosor. 4 BHs. 10 svarta linnen, 10 svarta tights. 10 tunna strumpor.
4 långa tröjor (likadana) att ha över det ovan.
En pyjamas.
En outfit till fotograferingsuppdrag. tex jeans och skjorta/t-shirt.
En outfit för Kreativ Struktur (tex denna i röd manchester)
Dr Martens samt två par sneakers.

       

Tack för titten.

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.