2019-10-19

Lila bord

 

2013 plåtade jag vårt hem till tidningen Hus&Hem. Då hade vi detta härliga bord som min pappa (billackeraren) målat i en härlig lila superblank lack. Bordet är nu svart och står i studion. När jag ser dessa bilder ångrar jag mig. Varför målade vi om det. Snyft.

Men egentligen vet jag varför. Vi byggde till vårt hus med en studio och för att kunna hålla koll på barnen samtidigt som vi jobbar tog vi upp ett hål i väggen med världskartan för att sätta in en dörr. Då föll hela möbleringen och bordet hamnade i studion och där passade det inte lika fint.
Vår hantverkare är från Polen och när han borrade sönder väggen med kartan sa han att det kändes härligt att ta bort Ryssland ur världsbilden. Det tyckte jag var väldigt roligt.

 Stylist Kicki Wieslander gjorde så hemmet visade sig från sin bästa sida för detta reportage. 

Hemmet visades även på den klassika bloggen Design Sponge, där kan ni se mer bilder.

16
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Tiina Heiskanen

Fantastisk färg på bordet. Och heter vad? Färgkod eller liknande som alla frågar efter. Tydligen även jag. Jag vet att det kan uppfattas som ohövligt eller lite påfluget. Men färgen är så vacker. Så när tid och möjlighet finns. Tar jag tacksamt emot.
Allt gott
Tiina

jennybrandtgronberg

Hej Tiina!
Ja men såkalrt undrar man det!
Denna blandade pappa ihop för att matcha kartans lila. Så jag har ingen färgkod tyvärr.

Anna María

Här sitter jag och söker efter inspiration på målade bord i härliga färger så har ni haft detta hemma hos er! Så fint!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.