2019-10-03

September enligt mobilen

September var precis precis som den brukar- full av saker som har med skolstarten att göra. Utvecklingssamtal, mjuka bananer i ryggsäcken 😐 gummistövlar som blivit för små och sånt. Jag har inte bloggat så flitigt men däremot har jag fotograferat nästan dagligen. Här ser ni en blandad kompott av högt och lågt från min mobil.

1. En gubbe på auktion i Sjöbo
2. Saba, vår katt, kanske snyggaste katten som finns
3. Blått skåp = bra idé
4. Jag på random toalett
5. En trädkrona
6. En soptunnekrona
7. Pelargonier flyttar hem från sommarstugan
8. Jag på buss
9. Snygg tavla
10. Porslinshästar
11. Frank
12. Fina färger
13 + 14. Kreativ Struktur i Varberg
15. Den lokala färgbutiken
16. Naturen

7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.