2019-09-18

Ny förvaring I ett förvaringsfattigt hus

Hela mitt liv har jag varit en sjusovare. Men nu har nya rutiner smugit sig in. Somnar ofta vid 10 på kvällen och vaknar 6. Barnen sover t.o.m längre, men Jens och katten har huset från sig själva när de stiger upp vid 4,30. Idag hann jag ta lite bilder innan jag pep iväg på jobb.

Vårt hus är byggt 1940, som de flesta hus från denna tid är det inte anpassat till 2000talets prylhets.
Förvaringen består av en källare och en kattvind. Vi har försökt få in garderober i sovrummen och lite skåp här och där. Det går bra, speciellt nu när jag rensat ut enligt Marie Kondo-principen. 😀 Men också tack vare att barnen knappt har några leksaker längre. Frank har lego och två lådor leksaker under sängen.

Hur som helst vi har ifallafall satt upp Ikeas skåp Eket på flera ställen. De flesta skåp är för stora för vårt lilla hus, men dessa är grunda och nätta. (Dessutom i en fin mörk grå)

Nu får Jens bara rita något nytt på denna vägg för att integrera skåpen fint.

Nu sitter jag på tåget mot Varberg där jag ska jobba idag. Huset är fullt av Ikea då de hyrt huset för en fotografering vilket jag tyvärr missar, Jens är dock hemma och får hålla dem sällskap medan han ritar.

 

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.