2019-09-06

Kursstart för Kreativ Struktur

Nu måste jag berätta lite om min kurs ”Kreativ Struktur”.
Pratar så mycket om den i verkligheten för alla som vill och inte vill lyssna.

DETTA ÄR DET ROLIGASTE JAG GJORT. Förlåt inte meningen att skrika, men det är sant.

Sommaren 2018 fotograferade jag kvinnliga företagare runt om i södra sverige. Bl.a keramiker, fotografer, konstnärer och inredningsarkitekter. Under dessa möten insåg jag hur mycket vi har gemensamt. Vi arbetar ofta enskilt utan kollegor, vi är kreativa och har yrken som kräver att vi driver företag. Tex mitt eget yrke, få fotografer är anställda nuförtiden, det är frilans som gäller. Vissa av oss presenterar oss som ”ofrivillga företagare” helt enkelt.

Jag antar att många företag som startas drivs av ett rent pengabegär. Men om man när en dröm att få vara sin egen och jobba med det man älskar så brukar inte pengar vara utgångspunkten. Däremot måste vi fakturera så vi kan leva.

I kursen jobbar vi mot våra mål med små steg, allt för att göra ert arbete smidigt och ångestfritt. Så vi kan fokusera på vad som är viktigt och med små steg ta oss till målet.

Målet kan vara att ha en hemsida som man känner sig nöjd med, skriva ett manifest, få ordning på sin bokföring, skriva en prislista, ge ut en bok eller att göra ett schema för hur arbetsveckan ska se ut.

Kreativ Struktur bygger på era problem. I denna kursen är det ni som gör allt arbete. Jag ger er ingen quick fix. Tillsammans inventerar vi era f öretag med en metod jag tagit fram som jag kallar ”byggklossar”. Med denna metod bygger vi ert företags manual.

Terminen för er som går Kreativ Struktur ser ut så här. Jag finns tillhands för kursdeltagarna en gång i månden på tre olika platser. Alla möten ingår i kursavgiften. Jag rekomenderar att ni föröker komma minst en gång i månaden. Var med från början. Kursstart i Malmö på måndag. Finns två platser kvar.
Malmö: 9/9, 16/9, 14/10, 11/11, 9/12
Varberg: 18/9, 16/10, 13/11, 11/12
Skårby: 20/9, 18/10, 15/11, 13/12

Hela terminen kostar 3125kr ink moms.
Prova på dag i Malmö på Måndag 625kr ink moms.
Köp din biljett här!

 

 

 

10

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.