2019-09-05

Kvinnor som bygger och driver företag – är mina kunder.

Jag har haft en väldigt rolig arbetssommar. Fotograferat så många kvinnliga företagare (via mitt fotoerbjudande) och igår var ett av de sista jobben för iår.

Frida och Petra bokade mig för att dokumentera deras spännande projekt ”Beyond Us” som öppnar i Weekdays gamla lokaler vid kanalen i Malmö i höst. Jag blev insläppt bland byggdamm och lastpallar. Tack vare mitt yrke får jag chans att se projekt ta form så här ibland, som teaterscener som byggs, konstnärer som planerar utställningar osv. ÄLSKAR det. Har så smarta kunder också som inser att dessa bilder kommer vara roliga att ha hela livet.
Jag brukar säga att jag arbetar som en bröllopsfotograf, följer kunden tätt och plåtar allt som händer, redo för oväntade händelser som ska dokumenteras, men jag plåtar INTE bröllop.

Bilden ovan är dock ett porträtt av mig själv som syns i spegeln.
I dörröppningen står Petra en av Beyond Us grundare och bredvid står Jasmin, som ni alla känner från JWHFbloggen!

 

7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.