2019-06-16

Boken Stor och Stark – träningsguide för motvilliga

 

Boken Stor och Stark kommer ut i Augusti.

I sommar kommer äntligen vår bok Stor och Stark ut Jag har fotograferat och Anna Suvanna Davidsson och Elin Junsjö Bjärksted berättar om styrka och hur den hjälper dem i vardagen.

Vi hoppas att denna bok kan locka dem som redan tränar men också eller framförallt er som aldrig i livet skulle köpa en träningsbok. Tack Mima Förlag för att ni trodde på denna bok vars idé föddes i en bastu och fotograferades i Växjö (under förra sommarens fotoerbjudande), i Rågsved och på Crossfit Solid i Stockholms city.

“En kärleksfull och personlig träningsguide som hjälper dig att hitta din egen väg!  

Det här är inte en klassisk träningsbok. Det är en bok som handlar om att bli stor och stark. En kärleksfull och personlig guide som riktar sig till människor som inte känner igen sig i utbudet av vanliga träningsböcker”

Utkommer v. 29 på Mima förlag
Förbeställ på Adlibris

18

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.