2019-05-21

Fastnat på bild två gånger idag

Idag har jag fastnat på bild två gånger.

Till vänster står jag på en medhavd stol och plåtar riksdagsledamot Emma Hult i en backe utanför Staffanstorp. För andra året i rad erbjuder jag mitt sommarfotoerbjudande för kvinnliga entreprenörer.

Emma var först ut med att boka och idag plåtade vi mellan rapsfält och bokskog. Det var väldigt trevligt att träffa Emma och så skoj att vara igång med dessa roliga uppdrag igen. Stort tack Emma för uppdraget!
Ni kan boka mig här!

På bild nummer två, till höger, ser ni mig i Svedala, precis efter att jag sagt adjö till Emma vid tåget. Då springer jag på Paula som jag lärde känna vid sju års ålder då vi började i första klass tillsammans. Som ni ser på bilden blev vi väldigt glada av att se varandra och vi tvingade Paulas man att ta en bild av oss.

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.