2019-05-18

Lördag morgon hemma hos oss

 

Äntligen kom det lite regn. Det är så torrt att jag inte vågat elda i vår tunna på länge.
Eftersom att elda är en av mina stora hobbys så har jag saknat det. Men nu verkar det vara fritt fram igen.

Se upp – allt gammalt bråte- snart blir ska det eldas!
Jag får nått visst i blicken när jag börjat elda, då går jag runt och synar prylar här hemma och resonerar med mig själv: ”behöver vi verkligen denna?” Barnen håller hårt i sina prylar och jag får bli väldigt slug för att lyckas smuggla ut saker under mina kläder utan att bli stoppad.

På tal om nått annan. Skivor. Fina små konstverk i perfekt format.

Från stinkande till väldoftande gubbe med hjälp av serum. Bruksanvisning av Frank.

Det sprider sig bland stenarna.

Ja! Det blev sprillans nya trädgårdsstolar i år. Ni som följer mig på instagram har sett hur mina loppisdrömmar sett ut de senaste 15 åren. Nu gav jag efter och köpte 4 nya röda metallstolar från Jotex.
Dessa behöver varken slipas, lagas eller målas. Känns lyxigt.

17

Kommentera

Haha åh vill också elda saker!!! Och Frank har ärvt konstnärlig talang från päronen helt uppenbart

jennybrandtgronberg

jaa det så roligt Jasmin.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.