2019-04-26

Kreativ struktur, företagsterapin fortsätter

Äntligen var det dags igen, Kreativ Struktur deltagarna kom till Skårby-studion i tåg och bil från Malmö, Täckomatorp, Ystad, Balkåkra, Svarte och Höllviken. Vi körde företagsterapi i 3 timmar och fikade.
Vi har alla så olika företag men våra problem är ofta rätt lika.

Vi vill ha mer balans i företaget, jobba i små steg i rätt riktning istället för att ta stora kliv helt utanför planen.

Denna kurs består av kreatörer som är experter på att ”think outside of the box” , vilket är härligt, men att driva företag kan vara överväldigande om man inte bygger upp rutiner. Speciellt på det som inte är så lustfyllt, som marknadsföring, bokföring och målsättning. I vissa fall måste det bara skötas inuti boxen, helt enkelt.

 

Deltagarnas problem är grundmaterialet till denna kurs. Det är det vi pratar om och med gruppens hjälp bryter vi ner hindren till små beståndsdelar som förhoppningsvis är lättare att ta sig över. Vi vrider och vänder och försöker hitta lösningar.

 

Idag byggde vi familjeträd av våra företag.
Vilka grenar har vi, vilka växer fint och vilka är bara i vägen?

Kursdeltagarna har sin egen lilla hejarklack i gruppen,  som stöttar, följer upp och kommer med smarta infallsvinklar.

Med små , små , små steg tar vi oss framåt.

Läs mer om min workshop ”Kreativ Struktur” här
Kursen är full för tillfället, men kommer fler chanser under hösten 2019.

13

Kommentera

jag vill jättegärna gå din kurs, läser varje inlägg du skriver om den flera gånger om. Jag bor ganska långt ifrån (gävle) så jag hoppas att du i höst skulle vilja ordna en helgkurs, i så fall bokar jag upp mig på direkten!

jennybrandtgronberg

Hej Stella!
Det låter ju som en jättebra ide.
Tror man kan hinna med ganska mycket på en helg.
Jag ska undersöka detta =)

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.