2019-04-14

Kreativ Struktur – prokrastinering

Idag höll jag i min ”Kreativ Struktur” kurs. Vi pratade om prokrastinering och jag hade bjudit in min vän Camilla som är överläkare inom vuxenpsykiatrin för att hjälpa oss förstå vårt uppskjutarbeteende. Detta tema öppnade upp för en intressant och stöttande dialog. Det var så spännande. Ett dilemma som nästan alla deltagare har gemensamt är det osorterade bildarkivet. Det går en suck av ångest runt bordet när detta kommer på tal.
Det enorma digitala arkivet av bilder och arbete och texter huller om buller på hårddiskar. Utan keywords och i vissa fall inte ens uppbackat.
Phew.
Vi pratade även om problemet med att våga ta betalt. Och hur det kan leda till att faktureringen skjuts upp i månader. En av deltagarna inspirerade oss till att testa ”fakturera på fredag”. Då hon alltid gör det.
Därav uppmaningen ovan!

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.