2019-04-12

Böcker i taxin, i trappen, i hissen, i hallen,

Tema ”Böcker” fortsätter här idag inspirerat av Litteraturveckan i P1.
Ni hittar hela deras tablå här. Deras vecka är vigd åt litteratur och det har smittat av sig på min blogg i form av bilder på böcker, film om vår bokhylla och även boktips.

I filmen som Viola gjorde till mig sorterar vi vår bokhylla som jag är så väldigt förtjust i. I detta inlägg vill jag ta med er hem till min kompis som bor i grannbyn. De har dubbelt så många böcker som vi men ingen bokhylla. Och se så härligt det ser ut. Överallt växer böckerna upp ur inredningen som kantiga myrstackar.

“It wasn’t until I started reading and found books they wouldn’t let us read in school that I discovered you could be insane and happy and have a good life without being like everybody else.”

-John Waters.
(Jag önskar alla outiders kommer till denna insikt. Så frigörande)

Tidningen Marie Claire Maison använde fotografiet ovan som ett exempel på inredningsbild som sällan ses i inredningssammanhang. Och uppmanade sina läsare att tipsa om konton som visar hem på detta vis. Kul.

 

Ja det var allt jag ville visa för denna gång.
Hej så länge.

 

 

19

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.