2019-03-18

Livet hos oss

Här har ni oss, hela familjen Brandt Grönberg, i badrumsspegeln. Är så sjukt nöjd med denna spegel från Ikea  med inbyggt ljus. Såg den hemma hos min kompis Kollijox och köpte den nån dag senare åt vårt badrum som behövde både belysning och en spegel utan repor, ”vintage” ni vet.
Den är dessutom väldig trevlig för selfies.

.. och Saba, vår katt. Om det finns något framför dig som tar din uppmärksam, som jobb, ett puzzel eller tidning så sätter hon sig på det.

Frank i köket. Randigt och prickigt. Svart, lila och aprikost.

Alltså denna nygamla trend med torkade buketter passar mig som handsken.

Jens tog denna mysiga bild av mig i studion.

Detta var framför mig när han tog bilden.

Nu ska jag ta tag i denna jobbvecka. Som är smockfull.
Phew.

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.