2019-02-25

Kreativ struktur, en workshop för kvinnliga företagare

I vår drar jag igång en workshop för kreatörer som har svårt att få struktur i sitt arbete. Den riktar sig till kvinnor som driver ett företag, levererar en produkt eller ett jobb åt kunder och som kämpar med att följa sina egna mål och utforma sitt dagliga arbete. Jag håller kursen i min studio utanför Ystad och i Varberg. Maila mig på jennybrandtgronberg@gmail.com för att sätta upp er på listan, när jag har 5 bokningar per plats så drar kursen igång. UPPDATERAT: Kursen är i full gång. Boka er plats här!

Under sommaren 2018 reste jag runt i Sverige och fotograferade kvinnliga företagare. Nästan alla jag mötte kämpade med att följa sina egna mål. De flesta var eniga om att det gick att hålla deadline till kunderna, men sällan sin egen.

Under fem träffar delar vi med oss av våra erfarenheter, problem och frågeställningar för att sedan tillsammans utforma strategier och arbetssätt som tar oss framåt. Allt för att landa i ett bestående och jämnt arbetsflöde som inte resulterar i sista minuten-stress.

Vi arbetar kreativt med att utforma en manual för vårt arbete.
Efter fem möten kommer kursdeltagarna ha en bruksanvisning för det egna företaget.

Maila mig på jennybrandtgronberg@gmail.com för att sätta upp er på listan, när jag har 5 bokningar per plats så drar kursen igång.

Plats: Jag håller kursen i Malmö, Varberg och i min studio utanför Ystad.

Kursledare: Jenny Brandt Grönberg
Yrke: Fotograf och bloggare samt driver jennyojens.com
Insta: @jennybrandtgronberg @jennyojens

Pris: Hela kursen 2500kr ink moms.
Första mötet 625kr ink moms

www.jennybrandt.com

www.jennyojens.com

Stort tack till Jennie Blomkvist som gjort den fina loggan.

13

Kommentera

Det här e såå bra!!!!

Åh vad jag vill och behöver din kurs! Jag önskar att du kör en i Stockholm vid tillfälle. Kanske går att köra en helg lite mer komprimerat? Marinera iaf gärna tanken 💛

Jag vill också gå en helg i Stockholm!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.