2019-02-16

Jennifer Janschs sommarhus

I senaste numret av Sköna Hem kan man se Jennifer Janschs kök som jag plåtat.
Jag fotograferade detta härliga hus i sin helhet 2012 och sen dess har det visats i tidningar både i USA och Europa. Lonny magazine skriver:
“In the Swedish province of Södermanland, journalist and fashion stylist Jennifer Jansch creates a nostalgic summer sanctuary for her family”

Drömmigt va, Läs hela reportaget här

Familjen Jansch består av Jennifer, Micke med barnen Celeste, Margaux och Caprice. De spenderar sina somrar här i huset utanför Stockholm och resten av året bor de på Bali, där de just nu bygger nytt. Följ det på @jansch_house_bali

 

Bilden ovan på familjens hall, är en av bästa bilder jag någonsin tagit. Jag älskar den innerligt. Högen med skor, det nonchalanta fransdraperiet, ljuset, Margaux sätt att sitta i trappen och den skavda dörrkarmen som ramar in bilden perfekt. Jag måste beställa denna bild stort och hänga i min studio för att påminna mig om varför jag plåtar inredning överhuvud taget.

Jennifer var den första tidningsredaktör som bokade mig. Vilket var en grymt bra start för mig i mitt yrkesliv. Då åkte vi till systrarna på Bolon i Ulricehamn och sen dess har jag plåtat Jennifers hem i Stockholm och New York. Vilket sen ledde till att jag fick kontakt med bildbyråer som jag fortfarande arbetar för i Danmark, Tyskland och Sydafrika. Stort tack för det Jennifer!

  I inredningssammanhang är 7 år lång tid och det är inte många hem som klarar tidningarnas hårda krav på aktualitet. Men Jennifers hem är alltid inspirerande. “Trends die style is essential” passar på allt Jennifer gör. 

 

          

Om ni inte redan har koll på Jennifer så tycker jag att ni ska följa henne på @jenniferjansch och hennes företag hittar ni här. Bag-all och här @bag_all

18

Kommentera

WOW ? Älskar exakt allt.

jennybrandtgronberg

Ja!! jag känner samma

Jennifer Jansch

Tack själv Jenny! Ingen kan ”fånga” mitt liv som du!! Näst ställe att plåta för dig får bli huset på Bali!! ❤️

jennybrandtgronberg

?

midis

Fan va fint. Blev megainspirerad till vår sommarhus!!!

jennybrandtgronberg

Vad kul!

Jessika

Älskar det hemmet sedan första ögonkastet ! Det är sagolikt vackert och inspirerande!
Och älskar dina bilder på det – de är fantastiska !

jennybrandtgronberg

Tack Jessika

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.