2020-12-23

En Önskelista

Fick feeling och satte ihop en liten önskelista ändå. Tycker det är mysigt att gå tillbaka och se vad man önskade sig, vad man fick, vad man unnat sig i efterhand och vad man fortfarande längtar efter. Förväntar mig inte att något av detta dyker upp på julafton (och fyllde ju år igår, så det tåget har också gått) – men ändå, alltid mysigt att drömma och vem vet vad som händer på mellandagsrean (den digitala, för guds skull! Om den inte är cancelled den med?)

I år drömmer jag om:

1. Smycken! Dessa halsband från Maria Black med sötvattenpärlor tycker jag mycket om. Hennes smycken är en bra mix av coola och lyxiga.
2. Den svarta klänningen Dakota från Rodebjer är bara… en perfekt klänning? Svinelegant och avslappnad på samma gång som bara Rodis kan. Möjligtvis skulle man reta ihjäl sig på de där snörena som hänger i ärmarna men det är smällar jag är villig att ta.
3. En annan perfekt klänning är Jasmine från Stine Goya som är så fruktansvärt skön, har funnits i många färger och säsonger nu, men det här tyget som jag bloggat om innan är nog det finaste jag sett. STÅR MITT NAMN på den, bokstavligt talat ju (lite felstavat, men ändå!)
4. Olivoljorna från Gridelli tycker jag är små konstverk allihopa, älskar verkligen etiketterna och är icke främmande för att unna mig en flaska och sen fylla på med billig olja när den är slut, hehe. Perfekt present tycker jag, för övrigt, med lyxiga förbrukningsvaror.
5. ATPs nya baguette-modell fick mig sugen på en fancy handväska igen. Gillar den verkligen, speciellt i denna färg <3
6. Vas från HAY som skulle passa min blåvita vas-samling som uppstått spontant. SÅ fin.

Det var den önskelistan! Imorgon är det lillejul och jag har gått på ledighet. Nästa år ska jag fan ta en hel vecka ledigt INNAN julafton? Jag tror det är där nyckeln till julefrid ligger! Ha riktigt mycket tid för uppladdning och fix istället för att försöka vända på timmarna den 23:e. Med det sagt har vi tvättid 07.00 imorgon bitti och det är dags att säga godnatt. Vi ses snart igen!

X

19

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.