2020-11-18

Sofiero

Ska vi sätta oss i tidskapseln en stund? Det finns mycket oskrivet och opostat från sommaren så det kan dyka upp lite solsken här när man minst anar det! Ja, jag vet, man börjar precis känna doften av glögg och saffran som ett litet ljus i den här Covid-tunneln, men det glömmer vi bort en liten stund nu och minns tillbaka till vad som egentligen inte var särskilt längesen? En helt vanlig ledig måndag i mitten på september när Per slutade tidigt tog vi tåget till Helsingborg och sen bussen hit. Till Sofiero!

Det var sista sucken på utställningen Josef Franks Flora som jag haft en förköpsbiljett till hela sommaren men inte hunnit utnyttja. Äntligen skulle det bli av!

En fin liten utställning som vi mest jagade två små galningar genom. Men ändå. Jag älskar ju Josef Frank <3 Dessutom var de små mönstertavlorna gjorda av min favvis och bloggens ständigt återkommande tema Siri Carlén.

Alltså. Hur fint var det ens här. Så längesen jag var på Sofiero, men det kommer bli ofta från nu.

I orangeriet var det pelargonutställning!

Kolla bara!

Birken och klänning känns dock lite avlägset nu…

Min bästa pelargon-kille <3

Sista sucken på Dahlia-trädgården hann vi med också!

Fascinerades! Naturen va.

Helt magiska färger och former!

Tack Sofiero för en riktig dröm-dag. Längtar till vi ses nästa gång! Nu såg jag att de har en Höstljus-utställning t.o.m. lördag – varför har jag missat detta? Åk dit om ni har möjlighet (att inte åka kollektivt)! Lite stolt och glad är jag ändå över att jag influensade minst tre personer att åka på utflykt innan utställningarna stängde. Är det någon influencer-titel jag skulle bära med stolthet är det utflykts-influencer hehe. Göra rese-guider? Vilken dröm. Öppen för samarbeten!

13

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.