2020-11-10

Sparat på Instagram: November

Låt oss ta en titt på vad Insta haft att bjuda på på sistone:

@lukeedwardhall

Först ut: ständiga inspirationen Luke Edward Halls blommor och gröna väggfärg piggar upp som alltid!

@dejazlin

Jag är sen en tid tillbaka besatt av Jelassi och allt hon gör (50/50 vill vara henne/lite kär i henne) 2020s bästa svenska låt är ”STS” och videon regisserad av Wasima (som även är Jelassis stylist och typ världens snyggaste person) är en hel vibe. Om du känner dig sjuk snälla gå hem / Jag vill träffa mina vänner igen. Japp, 2020 var det. Om någon missat: lyssna också på ”Keff båt” från förra året som är för rolig och svinbra samtidigt? Hur som helst. Nu har Jelassis tvillingsyster Jazlin börjat släppa musik hon med. Utöver att detta var det snyggaste omslaget jag sett typ… nånsin, så är jag även riktigt peppad på hennes nästa singel ”Under mattan” som låter väldigt bra av teasers att döma.

@hoste.london / @hebe_konditori

Laura Jacksons Hoste London har postat andra sago-bakverk i stil med dessa från Hebe Konditori flera gånger. Det verkar onekligen vara all the rage, så bara en tidsfråga tills vi vill ha precis sånt här i Sverige med. Verkligen inte my aesthetics men det finns något otroligt tillfredsställande i det här. Slår onekligen an en sträng på en 80s/90s-kid. Känns som något femåriga jag hade fått dåndimpen av?

@babba

Babba la upp den här bilden på en Stine Goya-top i tyg som påminner om min kjol – men vilka fantastiska färger!!! Uppdaterat Stines webshop varje dag sen jag såg denna bild, men förmodligen är det något som kommer ut senare i år eller 2021 va? Lägger undan pengar redan nu, hur som.

@hannamw

Apropå Luke Edward Hall: här är gulliga Hanna MW och hennes kille i kläder från hans nysläppta samarbete med GANT. Riktigt fint! Hade gärna tagit en manchesterkostym även om det känns långt ifrån min stil just nu. Den här typen av prep-flirt har alltid legat mig varmt om hjärtat. LEH har verklige ett moment just nu och jag klagar inte alls. Smart av GANT att haka på.

@teklan

Färg-geniet Teklan la upp denna Bauhaus-interiör i alla de finaste färgerna. Var kan jag copy+paste?

@carinfalk

Hittade till Carin Falk en sen kväll och fick inspirations-overload. Så kul och fin stil. Likade varenda bild som en galning och fick en tillbaka-följ av Carin och nu har jag typ prestationsångest för att jag vill leverera för henne? Carin jobbar på ATP Atelier och såg att Maja tipsade om hennes korrespondens med Nadia Kandil på Hobnob här. Har inte läst än, men ska definitivt göra!

@nue_group

Älskar denna väsk-modell från Marni och den här färgställningen var ju otrolig? Bild från Köpenhamnsbutiken Nué groups insta, kan verkligen rekommendera att följa! De gör så enkla men fina kombos av det de har i butiken, riktigt old school-inspiration.

@atelierseptember

Och för att fortsätta på Köpenhamns-spåret: hur mycket saknar man Köben just nu? Ända sen restriktionerna kom har längtan brunnit i mig. Tänk att det (med allra största sannolikhet) inte blir någon julmarknad på Tivoli i år. Ingen mer tur på vem vet hur länge? Har sett folk på insta som visserligen varit över ändå, trots allt, men det känns inte helt rimligt i dagsläget. Sådär sugen på att dra hem muterad mink-Covid också, tbh. Men VAD jag ska längta efter dig Danmark </3 Gråtemoji. Just det, självklart är det grapefruit blueberry granola från Atelier September på bilden och det är väl definitionen av att vilja ha vad man inte kan få. Kan inte sluta tänka på frukt och müsli?

En dag. Fyf vad jag längtar nu.

 

22

Kommentera

en-lang-blondin

Vilka sjukt bra grejer du sparat och tipsar om! Så inspirerad nu. TACK!

Men tack :)) Vad kul att du gillade det!!!

Lisa

Såg den uuunderbara Stine Goya-toppen när jag kikade in genom fönstret på Aplace här i Malmö igår! Spring dit!

åh gulligt, tack för tips!!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.