2020-10-12

Hashtag

De flesta projekt är fortfarande på paus här hemma till förmån för VAB, jobb och allt annat som ska hinnas med däremellan. Vi flyttade ju matbordet och det känns toppen, men nu vet jag inte riktigt vad som ska hända i resten av vardagsrummet längs väggen där soffan stod förut? Hittar liksom inte riktigt… rätt. Nåja, det löser sig. Tills vidare har jag tittat på bilder på insta från tider när vi hann göra lite fint och piffa och fotografera. En annan tid, indeed.

Samlade ihop bilderna hemifrån på en hashtag: #hemmahosjaja. Hashtags känns så töntigt, men är ju onekligen smidigt. Som ett litet register i det där oändliga Instagram-arkivet… I dagarna fyllde Insta 10 år – tänk vad sjukt ändå. Hur länge kommer man hänga där tro? Precis som Sandy skrev är även jag onekligen sugen på… något annat. Men samtidigt älskar jag ju det. Det är så kul, för det mesta åtminstone. Den som lever får se!

18

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.