2020-06-17

Jag gästar Quizerian-podden!

Har varit med i en podd för allra första gången!!! Och inte vilken podd som helst, utan Daniels aka Quizmaster Dallas QUIZ-PODD. Hallå: quiz OCH podd i ett – två av mina favoritsaker?! Dessutom fick jag tävla med gulligaste Maja som är en ny kompis, faktum är att poddinspelningen blev vår officiella första kompisdate. Därav vårt lagnamn: First Date Kit, hehe.

Jag pratar absolut om att slicka på pung(?) och vad tror ni händer när Dallas spelar min allra bästa Whitney-låt, som också är min karaoke-favvo? Ja, jag skrålar absolut loss. Det blev sång och dans och naket och trams, helt enkelt.

Här kan ni lyssna på Quizerian på Spotify, annars finns den såklart DÄR PODDAR FINNS (haha, så kul att få skriva så!) Har en dröm om att starta podd, kanske blir den verklighet snart? Så himla kul var det iaf. Och lite nervöst. Om ni lyssnar får ni gärna skriva nåt (snällt)!

Mer Quiz kommer det bli inom kort! Jag blev faktiskt rekryterad av Dallas till att hålla quiz på Scania Bar, precis innan jag födde barn. Gjorde ett quiz som väldigt höggravid, men sen blev det tyvärr inga fler just då, av naturliga skäl. Kanske dyker jag upp på annat håll snart… Håller er posted!

14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.