2020-05-25

Grenljusbacken, Gröndal

Bilder från @emiliavicentas vardagsrum i olika skepnader

När vi bodde i Stockholm promenerade vi ofta från Aspudden till Liljeholmen (eller tvärt om) via Nybohovsbacken. Där hade man fantastisk utsikt över hela stan. En nyårsafton firade vi hemma mest för att vi var så peppade på att se fyrverkerierna därifrån. Uppifrån Nybohov såg vi ut över Trekanten (en mysig liten sjö där man kan åka skridskor på vintern) och höghusen på Grenljusbacken i Gröndal. Höghusen tornar upp sig över allt annat i Liljeholmen/Gröndal och i en av lägenheterna bor min insta-favvo Emilia Bergmark Jiménez. Jag vet inte HUR många bilder jag printscreenat från hennes magiska vardagsrum med utsikt. UTSIKT hörrni, det är man inte bortskämd med som skåning! Kanske topp tre saker att sakna med Stockholm?

Nu är Emilias grannars lägenhet till salu, kolla bara SÅ FIN. Alla bilder kommer från Historiska Hem:

Detta fönsterparti <3

Gillar verkligen Historiska Hems bilder. Alltid avslappnade och nåt kul, men inte på stela mäklare-försöker-skoja-till-det-sättet. Men en Trolli Pizza-kartong är liksom inte standard i inredningssammanhang – älskar det!

Älskar även smygen i väggen här där hyllan står. Så fint.

Supertrevligt kök. Gillar att man ser att det är slitet men det gör liksom inget? Stämningen är så trevlig ändå.

En liten balle tackar man aldrig nej till. Speciellt inte med denna utsikt.

Den här tapeten i barnrummet! Så fin! Har blivit besatt av tanken på att tapetsera med Klöverblad i hallen, men denna skulle också kunna vara ett alternativ. (Trodde jag, tills jag googlat och förstått att den utgått? Anywho: Waldemar från Sandberg om någon vill leta.)

Mysigt sovrum. Börjar få inspiration till vårt eget. Så taggad på att få fixa klart det! Behöver verkligen gardiner, bland annat.

Finfint badrum med. Hade gärna flyttat in på Grenljusbacken.

15

Kommentera

mmm så fint, FÖNSTREN åh fönstren. så svag för utsikter

eller hur? det är ju fantastiskt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.