2020-05-18

Veckans projekt

Klipp till: veckan är över.Min ”lediga” vecka som passerade revy lika snabbt som befarat. Fyra dagar med fem timmar att disponera fritt lät som en evighet men kändes snarare som ett enda djupt andetag. Oavsett: jag är nöjd med det jag hann med. Hallen fick en rejäl makeover och matrummet en liten uppdatering. Här kommer bilder!

Frågade på Instagram var jag skulle hänga hallspegeln efter att hatthyllan kommit på plats. Flest röstade på att den skulle vara kvar i hallen, men den hamnade ändå här ↑ i matrummet. Hade faktiskt varit sugen på att flytta den dit länge, inbillar mig att det öppnar upp rummet – som egentligen mer är en del av vardagsrummet, men inte har något ”eget” fönster.

Inramade bladen från Emilia Bergmark Jimenez och Siri Carléns utställning fick vara kvar.

Såhär blev grupperingen kring spegeln till slut! Efter X antal omflyttningar och nya hål i väggen…

I ett gammalt spikhål fick min Mors Dags-tallrik sitta som ett litet utropstecken. Älskar den. (Den som står och spänner sig i spegeln älskar jag också!)

Tycker också väldigt mycket om att spegeln blev som en backspegel där hela lägenheten (nästan) syns beroende på var man står. Här glimtar man in i Ava och Ines rum, vårt gamla sovrum.

Fick äntligen städat undan påskpyntet… Ja, på den nivån var det. De här fina våriga ljusen från HAY står på skåpet som en längtan efter vår (och öppna gränser!)

Tavelväggen skulle såklart ha en liten makeover också. Längesen nu ju. Köpte detta fina collage på Tropical Scandinavias digitala konstrunda! Älskar det.

Man ser inte så bra, men två av ögonen är i guldpapper och blänker när man går förbi.

<3

Ett konstverk jag inte är lika förtjust i är Avas blyertsteckning över hela soffan… Kom inte så långt med mitt halvhjärtade suddförsök så den blir nog kvar ett tag. Övervägde om den är skäl nog att måla om hela vardagsrumsdelen? Haha, när det nu skulle hinna hända. Konstnären själv i bild verkar åtminstone nöjd!

Middagsdags i ”nya” matrummet. Hann även börja så smått på vårt sovrum – men det är långt ifrån färdigt. Tiden tog slut, som sagt. Men veckan avslutades i alla fall på bästa möjliga sätt (trots sämsta möjliga väder) med överrasknings-bebis-kalas för Vicky och Micke i vår trädgård. Det var så fint, trots kyla och regn och storm och trots att man inte fick kramas (det jobbigaste med hela denna situation vi är i nu? Utöver att folk är sjuka och dör, såklart, men det förstår ni ju!) Gud vad vi ska kramas när detta är över. Längtar så.

22

Kommentera

Ohh så fint det vart =D, snygg vägggfärg

Men tack! Vet inte varför din kommentar hamnade i skräpfiltret men blev glad nu när jag såg den :))

R

Den lilla tavlan med fåglarna var fin. Var har du hittat den? 🙂

visst är den! på emmaus 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.