2020-04-22

Highlights från Vårveckan

Det har varit Style Challenge-vecka igen! Med finaste vårigaste temadagarna. Här kommer två extra härliga dagar, resten av veckans outfits finns att se på min insta (förutom onsdagens statement-plagg som aldrig fastnade på bild… Hade den gröna klänningen!)

På söndagen var temat ”När allt slår ut” – passande va? Jag jobbade och sen mötte jag upp Per och kidsen för att bege oss mot tjejernas favorit: solparken i Västra Hamnen.

Inte hur jag brukar se ut på lekplatsen men det finns något härligt i att göra de mest vardagliga sakerna lite tjusigare. Man blir glad! Våra Style Challenges har liksom lite den effekten.

Veckans andra höjdpunkt var torsdagens tema ”tre kulor glass”! Vaskar inte en bra anledning att köpa rekvisita-glass… Lilla Glassfabriken hade hallonstrutar som matchade min outfit perfekt, bara det!

Solen sken – som den gjort en del denna veckan – vilket också gjort att livet känts lite roligare, trots allt.

Efter avklarad photosession + glass skulle jag, Matilda och Vicky äta middag här, på Köket LU!

Så mysigt att ses <3

Velat gå hit länge, äntligen blev det av! Inte jättemycket vegetariskt på menyn, men Mapo Tofun och woken var båda väldigt goda. Små saker som att äta tillsammans med vänner är verkligen behövligt just nu.

Vi hörs snart igen! Vill inte jinxa något men tror jag har hittat ett supersmidigt sätt att redigera mina bilder från kameran på. Detta har varit lite av en flaskhals för mig när det kommer till bloggandet, har använt så många olika program och det har tagit sån tid att det knappt gått att påbörja. Nu kan det vara löst! Låt oss hoppas.

13

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.