2020-04-06

En perfekt lördag

Har fått mycket inspiration av mina kära blogg-kollegor i dagarna. Christin har haft takeover på Heja Livets Instagram som hon gjort så himla fint. In och följ om ni inte redan gör! <3 Agnes gör uteblivna årssammanfattningar i efterhand och började med 2017. Det gav mig liv och hopp om bloggen, haha. Det är okej att ta tid på sig. (Vilket är bra för jag har så mycket bilder och ord som inte hunnit hitta hit än…) I fredags la Kajsa upp en bild på Instagram och berättade hur hon hade velat fira fredag, om nu allt inte var som det är just nu… Det var så himla mysigt att jag tänkte drömma mig bort på samma tema, men istället för en härlig fredag fick det bli en riktig dröm-lördag:

Jag vaknar utvilad och pigg och myser med tjejerna i soffan framför morgon-TV på datorn. Älskar att vara med dom, men just denna drömlördag ska jag få massvis med alone time – för det behöver en mamma ibland, det förstår ni ju också såklart.

Jag promenerar genom Rörsjöstaden till Mat- och chokladstudions nya lokaler där jag ska äta brunch med några kompisar! Har inte varit där än, men den här bilden på eggs benedict i croissant(?!) gör att det känns nödvändigt.

Väldigt mätta och nöjda cyklar vi ner till havet.

Paradisstället på jorden. Inte så mycket folk i förhållande till det fantastiska vädret. Man kan ligga ute på trädäcket där det är lä och läsa bok. Umgås utan att prata så mycket, mest njuta och bada. Bada flera gånger om. Sen känner man sig ren in i själen och pånyttfödd.

Som i ett nafs är vi tillbaka i stan och sugna på kaffe och kanske en kaka ändå? Efter bad och bastu kan suget infinna sig. Vi går förbi Farina och köper något mumsigt + en kopp kaffe.

När jag var där med Sandy och Vicky för någon helg sedan fanns det en hasselnötskaka som var underbar.

Svänger förbi torget och lyckas för knappt några pengar kombinera ihop en fantastisk bukett, ni vet en sån som bara Christin kan? (Bild härifrån!)

Hem och lämna av bukett i en magiskt vårstädad perfekt lägenhet. Skoja, nån måtta får det vara på drömmeriet. Det ser antagligen ut ungefär såhär ↑ Dansar lite, pustar på soffan och fixar iordning mig för en helkväll!

För ett tag sen, innan allt trist bröt ut hade jag en riktig lyx-date med Vicky och Maria där vi tog en fördrink på Riket och sen åt en massa gott på Mutantur!

Kolla bara. Mmmmmm. Perfekt kväll var det. Det måste göras om, såklart. Denna gången tänker jag, kanske fördrink på Julie? Och middag på Pink Head HQ som jag verkligen verkligen vill gå till!

Mums mums mums. Allt var så gott. Nu är det dags att gå hem.

… och med hem menar jag såklart till MJs där jag ska sova hotellsäng helt ensam i ett av deras nya rum. Kanske blir det lite häng i baren innan dess, kanske spelar någon bra DJ, vem vet? Oavsett så somnar jag gott och tar rejäl sovmorgon med frukost på sängen, i sällskap av någon av Jennys tavlor som de haft den goda smaken att hänga upp i sina nya rum.

Det var en perfekt lördag det.

20

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.