2020-03-17

Paus

Fina bilder från Pinterest bara.

Har lite idétorka. Är torr i allmänhet: torr hud, torra ögon. Trött. Jobbat mycket veckorna som gått. Efter hem och mat och läggning vill jag bara ligga raklång på soffan och pusta. Inte stirra på skärm. Trött på skärm. Tänker inte berätta vad min skärmtidsräknare i telefonen står på. Nåja, det är ju (mest) mitt jobb. I övrigt är allt konstigt just nu, som ni vet. Mycket ovisst, inställt och pausat. Perfekt paus kanske, tid att komma ikapp lite? Är det så fel att tycka det skulle vara trevligt med lite karantän? Frågar åt en vän. Nä, skoja, det är jag som vill ha ett officiellt nationellt sanktionerat raklång på soffan. Egentligen borde jag göra tvärt om: borde träna och ta hand om mig själv. Gick med i en grupp för tränings-pepp som mest ger mig tränings-stress. Orkar inte ens vara social, för första gången i mitt liv vinner trötthet över FOMO. Vi hade barnvakt förrförra helgen och skulle gå ut. När Per säger: du måste ju inte, du kan ju bara stanna hemma också? Var det som en uppenbarelse. Nä, jag måste inte. Jag stannar hemma. Ångrar det inte en sekund. Men ångrar lite att jag bara somnade, när jag kunde gjort något annat. Men ibland behöver man väl bara somna. Så är det just nu, och det är okej. Jag måste faktiskt inte.

30

Kommentera

hejregina

<3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.