2020-01-16

16 januari

16 januari 2018

Tack för era fina kommentarer på förra inlägget <3 Blir verkligen SÅ så glad. Vi fick hem tjejerna igår – Ines blev också sjuk och då kunde vi ju lika gärna vara sjuka allihopa tillsammans. Dessutom fanns det liksom inte att de inte skulle vakna hemma idag… Idag är ju pluttarnas födelsedag! Tvååringarna. Två år sedan jag höll dom för första gången. Trött och lycklig och i en overklig verklighet. Det är 100% sant som alla säger att tiden bara springer iväg.

Två som lärt sig vad paket är, såhär post-jul, och var MYCKET excited. Sjukdom till trots.

Duplo och bilar! Står högt i kurs hos dessa två. Resten av dagen har vi pendlat mellan sängen och soffan och tittat på favoriterna just nu: Bamse, Bing och Abel & Fant. Inte friska, men vi ser ljuset! Nu när vi är tillsammans igen. <3

Grattis Ava och Ines, två år på jorden! Grattis oss som fick just er två.

33

Kommentera

Eleonor

Så söta!

grattis gullungar och krya på er alla!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.