2019-12-29

Födelsedagshelgen

På min födelsedag fick jag som sagt lite tid för mig själv att strosa runt på stan. Är inte super high maintenance like that (mestadels iaf…) Var väldigt peppad på att hämta upp min nya kamera och börja fota allt direkt. Ett random gathörn t.ex. Blev ju fint?

Gick till Miss Saigon med Vicky och åt en lunch-Pho. Aldrig varit där innan! Det var helt okej. Fick en födelsedags-öl av servitören – så bara därför får de fem plus oavsett. Går absolut bra att muta mig.

Sen gick vi hem till mamma och åt resterna av min födelsedagstårta som Nanna-Lovisa bakat åt mig på jobbet dagen innan. Blev väldigt överraskad, rörd och glad av det. Har så fina kollegor! Vicky blev också lite rörd när vi kom hem till mamma och hon fick flashbacks till alla födelsedagar vi spenderat här. Det brukade nästan alltid vara julavslutning och fest eller bara Malmöbesök (Vicky bodde i Eslöv under vår gymnasietid, och efter det i London) som gjorde att hon ofta sov över natten till min födelsedag. Många morgnar har vi suttit vid köksbordet tillsammans och firat min födelsedag <3 Hennes också, för den delen.

Julfint hos mammis.

Sen gick jag och köpte gran på samma ställe där vi alltid köpt gran i alla år sen jag var liten. Men aldrig förr har jag köpt den själv till mitt egna hem. Kändes fint. Tog hem den på cykeln, som man gör?

Nöjd med mitt val! Ni såg ju hur fin den blev. Så glad att det blev en gran i år. Njuter av den varje sekund och är absolut inte redo att kasta ut den än. Tjugondag Knut är inte en tradition bloggar och insta vill kännas vid, it seems? Bring tjugondag Knut back tycker jag!

Efter att vår gran kommit på plats var det dags att besöka en annan gran! Hemma hos pappa. Där är det alltid Disneygranar som gäller. Och en armé av läskiga tomtedockor.

Vi skulle fira lilljul med mina systrar som skulle till sina farföräldrar detta år. Anna var hemma från Amsterdam en snabbis innan dess!

Lyckan att få läsa, mysa och busa med sin mostrar. <3

Dagen efter hade jag bjudit in till lite födelsedags-/adventsfika hos oss. Mest för att få en anledning att göra Sofia Woods bakade brie med saffranshonung tbh.

Ett litet mysigt gäng blev vi. Som det blir när man fyller år mitt i allas julplaner. Men helt perfekt – av samma anledning. Var inte säker på att jag skulle mäkta med något alls mellan jobb och julfiranden.

Sandy och Vicky hängde kvar och myste en stund på soffan <3333 Älskar att ha folk här.

En fin liten födelsedagshelg.

19

Kommentera

Så mycket mys!! Och bilderna är jättefina, vad är det för kamera du har skaffat?

Tack finis! Det är en Fujifilm X100F, velat så länge men äntligen blev det. Sååå nöjd med den hittills.

Emma

Superfina bilder! Nu blir man verkligen sugen på att fota med riktig kamera istället för mobilen! 🙂

tack fina! <3 jaa vill fota allt just nu haha 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.