2019-12-25

God Jul <3

God jul från oss och vår första egna gran någonsin. Det känns vuxenpoäng om nåt? Never mind att jag har två barn och bostadsrätt hehe… Så otroligt mysigt är det också. Ljusen, doften, känslan. Njuter varje sekund! 

Livets första gran krävde lite extra fint pynt tyckte jag. Köpte denna kula från Svenskt Tenn. Förhoppningsvis lever den länge och får sällskap av fler kulor genom åren.

… köpte även en sol, en ängel och ett stjärnfall som passade med mammas och mormors gamla mässingsfärgade hängen som ser ut som små fönster och kommer från Royal Copenhagen. Mina favoriter som jag skrev om här.

Sen fick Ines och Ava varsin bil från Lagerhaus att hänga upp. Blandad kompott i granen! Som det ska vara, tycker jag. Annars är min favoritgran hemma hos en barndomsväns föräldrar som har julkulor föreställande olika diktatorer och terrorister. (Kanske att man eventuellt behöver känna dem för att tycka det är kul?)

Såhär såg det ut hos oss på julaftonsmorgon. Redo med paket till tjejerna och nya stolar i julklapp från mormor och morfar. Hoppas att ni haft en riktigt fin julafton och juldag!

Stor kram <3 Vill även passa på att tacka er som tittar in här! SÅ roligt att blogga, även om jag inte haft så mycket tid som jag skulle önskat på sistone. Ännu roligare känns det med min nya kamera, som för övrigt tagit alla bilder i detta inlägg. Har inte lärt mig den riktigt ännu, men är redan så kär i den! Ser så mycket fram emot mer fotografering 2020.

26

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.