2019-12-21

31

Idag fyller jag år! 31 år. Har haft en väldigt lugn dag. Tänkte åka till Köpenhamn men ändrade mig i sista stund. Fanns så mycket jag ville hinna med här hemma. Köpa vårt livs första gran(!!!) t.ex. Gick också ut en sväng själv på stan med datorn och tänkte slå mig ner någonstans och skriva det här inlägget. Lämna av lite saker på jobbet, hämta min nya kamera <3, köpa blommor, gå runt lite på stan och kanske hitta något fint till mig själv, åka till Emporia och handla upp ett presentkort som snart går ut, luncha med Vicky, köpa någon julklapp, köpa gran. Hann med fyra saker. Att skriva detta inlägget var inte ett av dem, hehe. Tiden rinner genom mina fingrar som aldrig förr. Stressande och frustrerande, men samtidigt bara så det är. Man får försöka gilla läget. All I want for Christmas är MER TID. Typ.

Aja, här är några prylar jag inte skulle ha något emot att få heller. I julklapp då, födelsedagen är ju över nu:

  1. DRÖMkjolen från Stine Goya! Helt magisk.
  2. Skor från Sania D’mina som stått på önskelistan ett tag nu… Tycker att den gröna färgen är fantastisk! Jag minns även när Sania berättade för mig om hur en perfekt klack skulle se ut/vara konstruerad för att vara skön att gå i. Hon och hennes mamma var experter på ämnet. Kan inte tänka mig någon bättre att göra skor än Sania (nu säljer hon dessutom på Nathalie Schuterman!)
  3. Är så sugen på smycken, vill typ ha allt från Norrfolks – men lite extra sugen på denna dome ring.
  4. Min nya kamera som jag ÄNTLIGEN slog till på. Har bara testat den snabbt, men är redan nöjd! Det blev en Fujifilm X100F till slut. Mer om den vid tillfälle!
  5. Vill gärna bläddra i senaste numret av Nuda Paper som har tema moderskap och är mer som en bok än ett magasin. När jag nu skulle ha tid till det?

Förutom kameran har jag faktiskt fått en sak till på listan av mig själv. Ni kommer få se vad, men nu måste jag verkligen sova. Det ska ju också hinnas med!

14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.