Sponsrat av H&M Home

2019-11-30

Vinterpyntat i vardagsrummet

Hur snabbt gick november då? Ja, det har varit grått och trist men tiden från att jag började tänka och längta lite efter julen – till nu när det är advent IMORGON – känns som att det gick på ett kick. Blir väl så när jobb-vardagen går i ett. Frågade på insta för några veckor sen när folk brukar börja julpynta och de flesta svarade att det är första advent-helgen som gäller. Äntligen fritt fram alltså! Jag jobbar denna helg så har inte riktigt hunnit gräva fram pyntet – dessutom ägnade vi hela förra lediga helgen åt projekt byta rum med barnen(!) Jag vet!!! Hur sjukt att det redan kändes dags? Smygstartade iaf väldigt light med lite vinterpynt från H&M HOMEs julkollektion. T.ex. har jag prytt tavelväggen med denna snygga stjärngirlang!

Soffan har fått härliga gröna sammetskuddar och en kudde i geometriskt mönster i guld och vitt. Grönt och guld är en sån där kombo jag aldrig någonsin tröttnar på, speciellt inte om hösten och vintern.

De här fina kaffekopparna känns både lyxiga, jul-festliga och är goda att dricka ur.

Där bak står mitt lilla sidobord som jag precis lärt mig är designat av Finn Juhl (skrev lite om denna favorit här) <3 Tycker extra extra mycket om det nu, haha.

Favvo-fåtöljen har fått en kudde med guldstjärnor som passade väldigt bra där.

I hörnet där lill-granen står på piedestal undrar jag om inte vi ska ha en riktig gran i år? Vore så himla mysigt!

Har nästan slut på väggyta i vardagsrummet, så vi har satt upp tavlor här i hörnet med. Blev fint tycker jag. Klart Biggie ska vara med ju.

Tog fram ljusstakarna också! De är inte ”riktiga” adventsljusstakar, men jag använder dem bara på vintern, så lite jul-feeling har de. Jag kommer nog inte våga elda så mycket i år heller, men bara tanken på levande ljus är ju stämningsfull. (Kolla förresten på min inte så nya men ändå nya VP-lampa som jag fyndade på utförsäljning i slutet av sommaren! En drömlampa sen länge. SÅ glad för den!)

Såhär mysigt blev det i vinterpyntade vardagsrummet <3 Snart åker adventsstjärnan upp! Längtar.

Här hade en gran också kunnat stå, precis i skarven mellan matrummet och vardagsrummet där vi nu har ett rottingbord med bricka av Siri Carlén. Där finns det ju faktiskt uttag för julgransljus redo. Så får det kanske bli!

23

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.