2019-11-17

Årets event!

Äntligen! Förbered er på bildbomb. Jag må vara 100% opartisk i frågan, men jag skulle vilja påstå att smyginvigningen av mitt nya jobb var årets event, kanske t.o.m. det bästa jag varit på i Malmö någonsin? OBS! Det är inte bara jag som sagt detta, så jag vågar nog ändå påstå att mitt omdöme går att lita på, hehe…

Kvällen innan vi öppnade ställde vi alltså till med fest i hela lokalen. Det började med en middag för bloggare/influencers som Christin och Sanna här på JWHF arrangerade så fint som bara de kan. H&M Home bidrog med lyxig dukning ur deras julkollektion som finns i butik nu!

Älskar denna bilden på Christin!

Ett snabbt möte och sista svep med kvasten innan gästerna anländer <3

Här blir fina Caroline fotograferad framför ballongväggen vi fått av Festligheter.se (som jag och Emma stod och knåpade ihop under dagen…)

Detaljbilder på Agnes och Emelie ?

Lina var där såklart, och Kajsa, som ju har sin kläduthyrning hos oss. Bästa bästa grejen! ?

Malin och Daniella fotar loss! Dukningen blir alltid center of attention när Christin och Sanna haft ett finger med i spelet.

Världens bästa Sandy var också där! Hon har ju börjat blogga här hos oss. Om du inte läst hennes blogg än, gör det nu nu NU!

DJ A Sisters var kanske kvällens mest fotograferade (efter dukningen) – så sjukt gulliga och grymma!

Jag hade Nathalie till bordet! Mysigt att få prata mer med henne.

Emma var en ny bekantskap, hur gullig som helst och med ett riktigt fint insta-konto. Följtips!

Här säger mina smarta snygga chefer nåt kul, och hälsar alla välkomna <3

En riktigt mysig middag med god mat från Spoonery och efterrätt av mina talangfulla kollegor i Beyond Us café. De är magiska på att laga godsaker! Kolla bara på tartletterna de gjorde till alla gäster under kvällen. Dog så gott:

Efter huvudrätten dukades ut hittade gästerna en karta med tatueringsmotiv under sin tallrik. Surprise! Simon från Salong Betong var på plats och skulle gadda gästerna hela kvällen. Emelie tvekade inte en sekund, utan la sig under nålen direkt. Så cool.

Sandy och min andra bordsdam Saskia som alltid är lika mysig att träffa!

Sen började gästerna droppa in! Eller droppa och droppa, det blev riktigt tight i insläppet och lång kö typ på en gång. Kändes så bra, man vet aldrig med Malmö-crowden… De kan vara svårflörtade! Några som inte bangar på kul är iaf dessa ^^ favvo-systrarna Edvina och Josefa och deras mami.

Snart såg det ut såhär!!! Fullt hus.

Älskar när gästerna serverar så här fotovänliga outfits!

På tal om fotovänligt: vi har ju flera s.k. insta-zones i butiken som bjuder in till selfie-sessions. Viktigt ju! Här hade vi även en fotostation kvällen till ära – den gick varm.

Ser ni hur fint jag har det på jobbet eller? Overkligt snyggt.

Adam Baptiste aka Adam den lille aka ADL aka Hashim Intoko var där och tog upp micken en liten stund. STORT tyckte jag!!! Dom som vet vet.

Manér drog en liten runway-walk i trappen. Snyggaste herrkläderna någonsin. Handsydda i Malmö (och finns såklart hos oss i butiken!) Jama som är en av Manérs designers är även Malmös bäst klädda person.

Gabi tatuerade sig! Carmen var support. Tatuerar man sig på fest är det väl ändå en fest värd att minnas tänker jag? Och det var kö till tatueringshörnan hela kvällen, hehe.

TACK alla som kom, tack alla som var med och gjorde kvällen möjlig! Och tack Jenny som (såklart) tagit varenda en av dessa magiska bilder! 

17

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.