2019-10-27

Ett hej och ett hjälp?

Butiken är öppen! Öppningseventet* (*eventen) är avklarade och blev precis så roliga och fina som jag hoppats på. Stressigt och känslosamt och allt det där också, men jag är fortfarande hög på energi! Bilder och inlägg kommer, i massor. Jag har så mycket jag vill avhandla – vet inte ens var jag ska börja? Kan inte ni hjälpa, snälla? Vad vill ni att jag ska skriva om? Behöver någon slags riktning för att knuffa igång blogg-tåget igen. Hoppas ni kan hjälpa mig prioritera lite! Finns säkert massor jag glömt bort/hoppat över/inte ens tänkt på? Är ni nyfiken på något? Önskeinlägg?

Shoot! Skulle bli SÅ glad för input <3

Kram och hörs snart igen!

22

Kommentera

Kristina

Hur en blir bättre på att shoppa i sin egen garderob, dvs hur en tänker smartare, roligare och modigare kring det en redan har istället för att köpa massa nytt. Hur man stylar och kan förnya genom att komma förbi sina egna uppkörda tankespår, med det en redan har men också genom att låna till tex en accessoarer av sin kompis eller syster. Det skulle jag gärna vilja ha inspo kring från dig som alltid är så cool och fint klädd på alla bilder!

TACK! <3 Så bra idé, det ska jag definitivt skriva om. Vad glad jag blir att du säger det 🙂

Sandy

Det hade varit SÅ KUL att läsa om dina learnings från att lansera ett nytt butikskoncept. Allt från anekdoter om att deala med underleverantörer, till att välja vilka produkter som ska finnas (om du hjälper till med det?) och hur ni skapade buzz inför öppningen. <3 <3 <3

Jaa absolut! Ska marinera detta lite hehe 😀

Sandy

Hade OCKSÅ varit kul att läsa om livet som hårt arbetande småbarnsmamma! Hur funkar det? Något som är oväntat bra/kul/jobbigt?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.