2019-10-20

Berlin tur och retur (to be continued…)

Hej kompisar! Vi har varit en sväng i Berlin (utan barn!) och ätit massor av gott, druckit gott och SOVIT gott. Gillade verkligen Berlin. Har bara varit på genomresa tidigare och sett turist-sightsen och så, men denna gång hade vi tid att chilla, känna in och hänga runt i stan. Och så hälsade vi på Anna som är den vän jag känt längst och den enda (förutom Per) som jag varit sambo med. Saknar henne! Var så fint att äntligen hälsa på i hennes stad.

Jag inser att jag nog inte kommer hinna skriva så mycket mer förrän om en vecka när vi har öppnat på jobbet! Så mycket bollar i luften nu på slutspurten – men vet att allt kommer landa mjukt och fint. Och att det kommer bli svettigt på vägen dit. Så som det alltid är när stora grejer ska knytas ihop.

Reserverar min tid framför datorn till jobb-tid och resten av tiden till lilla tokiga familjen. Det är verkligen full rulle här hemma (as evidenced by att jag skrev det här inlägget för fem dagar sen men ännu inte hunnit publicera…)

P.S. Älskar honom ^^ Glad att vi fick ett litet avbrott i vardag och jobb tillsammans <3

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.