2019-10-08

Inneliv hos oss (+ extramaterial!)

Alla foton av Jenny Brandt Grönberg

Fortsätter på hemma hos-spåret med inget mindre än mitt egna älskade hem! Jag är med i JWHFs fina reportageserie Inneliv, plåtat av Jenny i våras. Älskar dessa bilder så mycket och tänkte bjuda på några extra utöver de som är med i artikeln. Där jag i övrigt pratar lite om vad gamla prylar betyder för mig och hur und-er-bart det är att ha en diskmaskin.

En liten Avis-pavis. Som hon växt på bara detta dryga halvår sen bilderna togs? Min lillaste älskling!

Älskar dom här två med <3 Så mycket.

Möblerade om litegrann i stugan för att få till vissa bilder, hehe. Hence bordet som inte står på mattan (och lampor som fick ryka…) Tricks of the trade!

Ännu småttigare småttingar. Hoppas ni gillade att titta in hos oss! Just idag känns vissa av bilderna väldigt avlägsna med diskberg som hopar sig och spindelnät i exakt alla hörn. Men jag blir också sugen på att plåta lite mer här hemma, för vissa saker ser såklart inte riktigt ut såhär längre…

På återseende, helt enkelt!

14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.