2019-09-10

Höst-grinchen byter sida

Jag brukar störa mig litegrann på den ständiga höstpeppen som alltid vill infinna sig så fort sommaren börjar hinta om att den inte tänker vara för evigt denna gång heller… Direkt börjar någon pipa om polokragar, take away- kaffe, rutiner och tända ljus. Hösten är kanske den mest icke-legitimt romantiserade årstiden av alla? Istället för att infria löften om hygge-stämning blir allt bara mörkare, kallare och orken sinar. Eller?

Just i år verkar det inte bättre än att denna höst-grinch gått över till the dark side. Jag känner mig faktiskt SUGEN. Vet inte om det är nytt jobb och ny fas i livet, men längtar som aldrig förr efter mina ytterplagg och sköna kängor. Efter mössa och halsduk. Efter byxor och hoodie. Behöver verkligen skaffa mig en grå hoodie! Jag har väldigt svårt för att hitta koftor jag tycker om, så i många år använde jag enbart hoodies. Oversizade, gärna köpta på herravdelningen. Sen blev jag lite trött på dem? Men nu är jag redo igen. Så snyggt under kappa som på bilderna högst upp. Vill också väldigt gärna hitta en oversizad rutig kavaj, håller ständigt utkik i second hand-butikerna men ingen lycka ännu…

I övrigt kan jag tänka mig att se EXAKT likadan ut som jag tänkte att jag skulle förra hösten.

När det kommer till inredning är jag (som många andra) inne och spanar på brittiska hem med massor av prylar, mönstrade möbler och murriga färgskalor. Jag hade en kort period nu nyligen där jag tyckte lägenheten kändes övermöblerad, men nu vill jag bara ösa på med mer GREJER. Hehe.

Har fortfarande inte varit på The Apartments pop-up butik i Köpenhamn. Orolig att den redan stängt? Behöver en höstdag i Danmark asap!

Mmmm.. Mer krimskrams och prylar. Så sugen på att gå runt och pyssla här hemma. Verkligen inte kompatibelt med bebisarna just nu, eftersom de når exakt överallt, och petar på exakt allt. Så det får nog bli att plocka undan snarare än att plocka fram, hehe. Men drömma kan man ju. Även om den här Märta Måås-mattan som the Apartment stylat så fint! (Galet att min gammelmosters underbara matta i exakt det mönstret ligger uppe till försäljning just nu…)

Fint. Behövde påminnas om att more is more. Mönstrad lampskärm vill jag ha nånstans i höst öckså.

Mer höst, jamen kanske?

 

17

Kommentera

majadelborn

Men alltså ja ja jaa. Välkommen till andra sidan!! DOCK, kollade på wahlgrens värd igår (som man gör) och fick på riktigt ångestpåslag av att se vinter….. Jag hade helt glömt. Att det är den som kommer

men va fan, först höst! och den om något är trevlig. ++ ska va så snygg i trench å hoodie

Jaaa FYF vinter :((((

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.