2019-08-30

#JWHFStyleChallenge-veckan so far

Idag kändes allt lite bättre, och jag tog revansch på veckan som gått outfit-mässigt! Dagens tema är ”Roliga timmen” och breifen var att showa lite extra, ha kläder som gör en glad. Det funkade faktiskt! Hade på mig favoritkjol från Rodebjer och Robyn t-shirt som jag köpte på konserten i Malmö i vintras. Så snygg + gör mig väldigt glad eftersom den påminner 1. om en fin kväll 2. om allt kul jag fått chansen att göra med henne och Maria som jag jobbade med i Stockholm, ja ni vet ju. Hade till och med klackar på morgonen när jag gick på en workshop på The Festival! 100% festligt.

Sen bytte jag till mer lekvänliga skor i parken. Sandaler från Casa Marrakech som jag använder varje dag typ. Kom förresten på hur jag ska ha den här kjolen, har tyckt det känns så fel med den stora rosetten hängandes mitt fram som på bilderna. Så drog den åt sidan istället! En söm som hamnar lite snett där bak, men vem bryr sig? Blev glad av det med, haha. Varmt var det idag också, men inte som tidigare i veckan… Vi tar och spolar tillbaka från början!

I måndags var det ”Suit up” och jag insåg att jag inte har en enda kavaj (som passar). Jackan från Carin Wester fick duga. Sidenskjorta och plisserad kjol fick bli godkänd skoluniforms-tolkning. Här ser ni också min nya Henry Rude-väska i camo som jag fått av Victoria <3 Älskar den! Är så glad att jag har något att byta av leoväskan med eftersom jag är rädd att den kommer falla isär så mycket som jag använder den, hehe.

Tisdagens tema var ”Geometri” och det var minst 31 grader varmt så det fick bli sidenunderklänning från Arket (det skönaste som finns) och min kära Ganni-skjorta på det. Mycket vinklar och former där, tyckte det funkade bra!

Lika varmt på onsdagen, då vet ni ju redan vad jag hade: min nyaste favvoklänning från Rodebjer. Temat var ju ”Syslöjd” och hantverk och den har massor av arbetade detaljer och så fin brodyr över hela tyget.

På torsdagen var temat ”Historia” och jag skulle kånka butiksinredning och vara ledigt klädd i värmen, så det var en utmaning! Fick bli en t-shirt i siden som jag ärvt av min gammelmoster. Från Lindex, inte uråldrig men gammal. Fortfarande fantastisk kvalitet. Vill bara köpa siden och bomull i redig kvallis nu, aldrig mer svettig och miljökatastrofig polyester. Hade ingen aning om hur dåligt det var förrän typ nyss? Tur att man lär sig. Vill ju att framtida generationer ska ha en historia att se tillbaka på, osv. Hehe. Inte så spännande outfit men fick ihop det iaf. Nu är jag riktigt peppad på de två sista dagarna!

Är ni med?

20
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.