2019-08-18

Tre kräftskivor

Kom precis hem från kräftskiva hos Jonathan i Arild. En av årets absoluta höjdpunkter! Skulle ha lagt upp detta inlägg igår, men nu får det komma lite såhär i efterhand, i väntan på att gå igenom och redigera gårdagens bilder (har för övrigt ett BERG av bilder från hela sommaren också, all in due time antar jag…)

Sen jag och Per flyttade tillbaka till Malmö 2015 har vi fått äran att vara med i detta fantastiska gäng also known as onsdagsmiddagsgänget. Som namnet antyder så träffas vi och äter middag ihop varje onsdag (okej, inte varje onsdag, vi har haft ett riktigt långt sommarlov nu t.ex. – men så ofta vi kan!) Något av det absolut bästa i livet, att ha en vardagskväll självskrivet umgänge med dessa galningar på agendan.

Förra året var vi också i Arild! Ines och Ava var med, men Per tog nattskiftet och jag fick ha kanske första riktiga festkvällen post graviditet och barn. Det var en av de roligaste kvällarna på hela året! Elias hade med sig strass-stenar som vi pyntade varandra med, dansgolvet var on fire och bubbelpoolen gick varm.

2017 var vi inte i Arild utan hemma hos Sara-Li och Henke. Det var mitten på september och egentligen i senaste laget för kräftskiva… Men jag var gravid och vääääldigt sugen på kräftor = barnsligt glad för att det blev av ändå! Tidigare under sommaren hade vi varit i Arild på vernissage för Jonathan och hans brors utställning, då var alla vännerna samlade för första gången den sommaren och Per utbringade en skål och berättade för alla att vi skulle få barn <3 Ett barn, trodde vi då – och trodde fortfarande när bilden ovan togs! Två dagar efter kräftskivan skulle vi få vårt livs chock på ultraljudet.

2016 hade vi första kräftskivan tillsammans i Arild! Det var redan i slutet på juli, så vädret var bra nog att sitta ute i trädgården i riktig kräftskive-idyll. Helt perfekt kväll. Det var tvunget att bli en tradition, kände vi alla!

Gruppfoto och bubbelpool, såklart. Älskar Arilds-häng, älskar detta gäng!

14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.